Frank Röder

Frank Röder is fysiotherapeut, manueeltherapeut (Master opleiding SOMT), McKenzie therapeut en McConnell tape therapeut. Hij is gespecialiseerd in rug-, nek-, en schouderklachten, echografie en aangesloten bij het Schouder Netwerk regio Amsterdam (SNA), lid van het Rugpijn Netwerk Amsterdam en het netwerk Traumarevalidatie VUmc.

Frank Röder

Muriel Nagengast

Muriel Nagengast is fysiotherapeut, parkinsontherapeut en Dry Needling therapeut. Ze heeft affiniteit met psychosomatische & stressgerelateerde klachten, ontspanningsmassage en is aangesloten bij het ParkinsonNet.

Muriel Nagengast

Jaap Dobbe

Jaap Dobbe is fysiotherapeut, manueeltherapeut (Master opleiding SOMT), Dry Needling (met specialisatie van nek/hoofd/kaak gebied) en Medical Taping therapeut. Hij is gespecialiseerd in (chronische)nek-, hoofd, kaak- en lage rugklachten. Tevens is hij aangesloten bij het netwerk Traumarevalidatie VUmc en het schoudernetwerk Amsterdam (SNA)Jaap Dobbe

Annie van der Werff

Annie van der Werff is fysiotherapeut, Dry Needling, Medical Taping en Neurac1 Redcord therapeut. Tevens is zij aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie VUmc en het Rugpijn netwerk.

Annie van der Werff

Dion Giebing

Dion is fysiotherapeut, en in opleiding tot manueel therapeut. Specialisme: Dry Needling.

Dion Giebing

Renee van Dinten

Renee is fysiotherapeut. Ze begeleidt het Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) traject, is Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV) en Dry Neelding therapeut.
Tevens is zij lid van het chronisch zorgnet en het netwerk Traumarevalidatie VUmc.

Renee van Dinten

Nora Barabas

Nora is fysiotherapeut.
Specialisme: Dry Needling, Parkinson oefengroep, Rugpijn oefengroep en valpreventie.

Nora Barabas

Anne Hezemans

Anne is fysiotherapeut i.o.

Anne Hezemans

Birgit Vissers

Birgit Vissers is geregistreerd leefstijlcoach. Ze ondersteunt mensen die gezondere keuzes willen maken op het gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning. Ze begeleidt deelnemers aan onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).

Birgit VissersSilvana Röder


Secretaresse werkzaam op maandag, dinsdag en woensdagSilvana Röder

Moniek Martens


Secretaresse werkzaam op donderdag en vrijdagochtend

Moniek Martens

Barbara Preader


Facilitair medewerkster

Barbara Preader