Praktijk Pijnenburg & Röder bestaat sinds 1994 en is gevestigd in Amsterdam, Oost/Watergraafsmeer. Vlakbij het voormalig Ajax Stadion en de Jaap Eden schaatsbaan. Wij zijn aangesloten bij Fydee Noord-Holland, dat is een samenwerkingsverband van kwalitatief zeer goede fysiotherapiepraktijken verspreid over de provincie Noord-Holland.
De personele bezetting bestaat uit 2 manueel therapeuten (Frank Röder en Jaap Dobbe) en 5 fysiotherapeuten (Muriel Nagengast, Annie van der Werff, Annemijn Pistor, Lotte van den Berg en Méron Gysbertha). U als mens staat bij ons centraal! Doelmatig, door middel van de juiste behandeling en/of begeleiding u er weer bovenop helpen is ons doel. Wij werken graag in een open gezellige sfeer.

U kunt bij ons terecht voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, Dry Needling, Redcord therapie, sportfysiotherapie, echografie, blessurebehandeling en preventie, (medical)tapen en bandageren, Mc Connell therapie, arbeidsfysiotherapie, nekklachten, spanningsklachten, hoofdpijn, rugklachten, hernia, rugscholing, McKenzie therapie, Mulligan therapie, schouderklachten, elleboogklachten, pols- en handklachten, heupklachten, knieklachten en enkel- en voetklachten. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in reuma, parkinson, claudicatio intermittens (etalage benen) en traumatologie.

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij geopend van 8.30 tot 22.00 uur, op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Er is geen wachtlijst.

Aan huis behandeling is mogelijk indien geïndiceerd.

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op, via telefoonnummer 020-6652033