UPDATE 04-04-2020 COVID-19-Corona Virus

Pijnenburg-en-Roder-corona-updatev2

Tot 28 april alleen online fysiotherapie. 

Met betrekking tot adviezen vanuit de overheid wordt er alleen fysiotherapie op de praktijk gegeven als het hoogst noodzakelijk is en met toestemming van een arts.

Waarom alleen fysiotherapie online? Vanaf maandag 23 maart worden er nieuwe adviezen gehandhaafd. 1,5 meter afstand houden en zoveel mogelijk thuisblijven! ‘Contactberoepen‘ zijn tot 28 april verboden.

Op deze wijze wil de overheid de verspreiding van het Covid-19 virus in Nederlands beperken, zo houden we voldoende capaciteit in de zorg en kunnen de hulpverleners hun werk goed uitvoeren.

Daarom biedt onze praktijk tot 28 april online fysiotherapeutische dienstverlening aan. Bij uitzondering kan er op de praktijk of aan huis worden behandeld indien dit in samenspraak met de verwijzer is bepaald.

De komende dagen nemen wij contact op met al onze klanten om ons beleid toe te lichten en online consulten te maken. Mocht u vragen hebben, kunt u ons uiteraard e-mailen of bellen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en voor actuele informatie op onze Facebook pagina Pijnenburg & Röder fysio- en manueletherapie.